والدین در خانه تا چه میزان میتوانند نیاز‌های کودکان خود را برآورده کنند؟

والدین در خانه تا چه میزان میتوانند نیاز‌های کودکان خود را برآورده کنند؟

برآورده کردن نیازهای کودکان از بدو تولدشان یک امر بسیار مهم برای والدین است. والدین همواره به دنبال به کارگیری بهترین روش‌ها برای برآورده کردن نیاز آن‌ها می‌باشند. متاسفانه در گذشته توجه چندانی به آموزش مسائل روانشناسی برای والدین نمی‌شد و به همین سبب بسیاری از کودکان الارغم میل باطنی والدین و تلاش آنها برای برآورده کردن نیازهای کودکشان در سنین نوجوانی و جوانی و حتی سنین بالاتر دچار ناهمواری‌های رفتاری بسیاری در خانه و جامعه می‌شدند. بسیار مهم است نیازهای ابتدایی کودکان شامل نیازهای جسمانی و روانی توسط والدین مورد توجه قرار گیرد زیرا این نیازها به خصوص در سنین ابتدایی کودک در صورت برآورده نشدن باعث آسیب بسیار جدی آن در آینده می‌شود.

چگونه می توان مهارت های کودکان را رشد داد؟

چگونه می توان مهارت های کودکان را رشد داد؟

رشد و پرورش مهارتهای کودکان به موفقیت آن ها در آینده کمک خواهد کرد. به همین دلیل هم هست که امروزه والدین توجه بیشتری به مهارت های کودکان می کنند و این مسئله برای آن ها اهمیت خاصی پیدا کرده است. آموزش مهارت های زندگی اولین بار در سال 1979 توسط دکتر گیلبرت بوتوین آغاز شد.  آموزش صحیح مهارتهای زندگی به کودکان این کمک را می کند که زندگی هدفمند تری داشته باشند و در مقابل فشارهای زندگی انعطاف پذیری بیشتری داشته باشند. این مهارت ها باعث می شوند که کودک شما در جامعه تعامل سازنده ای با مردم داشته باشد. پرورش مهارت های کودکان باعث می شود که افراد در آینده بتوانند راحت تر با مسائل گوناگون و بحران های زندگی برخورد کنند. در ادامه متن به پرورش مهارتهای مختلف کودکان بیشتر می پردازیم.

ویژگی های کودک موفق در ورزش کردن و فعالیت های جسمانی

ویژگی های کودک موفق در ورزش کردن و فعالیت های جسمانی

فعالیت های جسمانی کودکان امروزه تحت الشعاع تکنولوژی و اینترنت قرار گرفته است. بسیاری از کودکان دیگر علاقه ای به ورزش و تحرک خارج از خانه ندارند. این مسئله به یکی از دغدغه های والدین مبدل گشته و اغلب نمی دانند که چگونه کودک خود را به فعالیت های بدنی و ورزش مشتاق کنند. اگر شما نیز جز والدینی هستید که به دنبال راهکارهای پرورش کودک موفق هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله حاضر را مطالعه نمایید.

ویژگی های کودک موفق در مهارت های زندگی شامل چه مواردی است؟

ویژگی های کودک موفق در مهارت های زندگی شامل چه مواردی است؟

آموزش مهارت های زندگی به کودکان یکی از مهمترین اولویت های تربیتی به کودکان محسوب می شود. این کارها یکی از وظایف اصلی والدین به حساب می آید. در واقع این کارها جزو تربیت فرزندان است. به صورت معمول بچه ها در سنین کوچک از پدر و مادر خود خود الگو می گیرند. در ابتدای این کار باید با مهارت های زندگی کودکان به صورت کامل آشنا شوید. در این راه پدر و مادر ها باید با یک روانشناس حرفه ای نیز مشورت کنند. همچنین مشاوران کودک مختلفی برای این کار وجود دارد. البته کودکان باید در این راه خود علاقه نیز نشان دهند. آموزش مهارت های زندگی به کودکان موجب زندگی بهتر آن ها در آینده می شود. در ادامه این مقاله شما را با ارتباط با دیگران، مهارت زندگی و موارد مرتبط با دیگران آشنا می کنیم.

ویژگی های کودک موفق در مهارت های اجتماعی شامل چه مواردی است؟

ویژگی های کودک موفق در مهارت های اجتماعی شامل چه مواردی است؟

بسیاری از والدین در تلاش هستند تا از زمانی که کودک آنها کوچکتر است، زمینه های زیادی را برای رشد آن ها و موفق شدن آن ها در تمامی زمینه ها را برآورده نمایند. بنابراین کاملا طبیعی است که بسیاری از والدین در تلاش هستند تا از طریق آموختن برخی از مهارت ها و آموزش دادن آن ها به کودکان خود، راه های پیشرفت و موفقیت آن ها را در تمامی ابعاد ایجاد نمایند. مهارت های اجتماعی می تواند در رشد اجتماعی و برخورد کودکان با دیگران به خصوص همسالان خود تاثیر بسیار زیادی بگذارد. بنابراین یادگیری مهارت های اجتماعی می تواند تا حد زیادی بر روی رشد و موفقیت فرزند شما در آینده تاثیر گذار باشد. به طور کلی کودک موفق می تواند در مهارت های اجتماعی مانند یک فرد بالغ و هوشمند برخورد کند، و بسیاری از مهارت هایی که از یک فرد بزرگسال توقع داریم تا انجام دهند را می توانیم در کودکان موفق مشاهده نماییم. حال ما به عنوان پدر و مادر چگونه می توانیم این مهارت ها را به او یاد بدهیم تا او بتواند به فرد موفقی در آینده تبدیل شود.

مهد کودک چه تاثیری بر روی یادگیری مهارت های زندگی در کودکان دارد؟

مهد کودک چه تاثیری بر روی یادگیری مهارت های زندگی در کودکان دارد؟

کودکان به آموزش نیاز دارند تا ذهن آن ها آماده شود و از نظر مهارتی به درجه‌ای برسند تا بتوانند به تنهایی مسئولیت وظایف خود را به عهده بگیرند. این آموزش ها باعث می‌شود تا کودکان بتوانند مهارت های زندگی را به مرور فرا بگیرند و مسیر خود را به راحتی در آینده مشخص کنند و دچار سردرگمی نشوند. از مزیت‌های حضور در مهد کودک برای کودکان استفاده از محیطی است که سایر هم سن های خود نیز در آنجا حضور دارند، این مسئله باعث می شوند بتوانند ارتباط با کودکان دیگر را یاد بگیرند و از نظر اجتماعی رشد کنند.

نقش والدین در یادگیری مهارت های کودکان چیست؟

نقش والدین در یادگیری مهارت های کودکان چیست؟

والدین در یادگیری مهارت های کودکان بیش از هر کسی موثراند. آن ها در اصل الگوی رفتاری کودکان محسوب می شوند. بسیاری از ما این تجارب جالبی از تقلیدهای بامزه کودکان از رفتار اطرافیان داریم. برای مثال بسیاری از دختر بچه ها علاقه عجیبی به پوشیدن کفش های پاشنه بلند مادرشان دارند و یا با دیدن سجاده و چادر مادر بزرگ دوست دارند چادر سرکرده و نماز بخوانند. ضمیر پاک کودکان همچون لوحی نانوشته است که هر انچه اطرافیان نزدیک به او بیاموزند را به راحتی در خود جای می دهد؛ بنابراین، اگر دوست دارید کودکان شما رفتار درستی داشته و مهارت های خوبی را بیاموزند، این شما هستید که موثرترین افراد در یادگیری او محسوب می شوید. یادگیری مهارت گاه تنها شامل آموختن نکات مثبت رفتاری نیست بلکه شامل حذف رفتارهای غلط نیز می شود. در اینجاست که اغلب والدین با مشکل مواجه شده و نمی دانند چگونه به کودکان خود مهارت های لازم را منتقل کنند. این تغییر رفتار با راهکارهای آموزشی والدین و در مراحل بعد اولیاء مدرسه و جامعه میسر است.

مهارت های ضروری برای کودکان چه مواردی است؟

مهارت های ضروری برای کودکان چه مواردی است؟

مهارت های لازم برای فرزندان باید حتما توسط والدین به وی گفته شود. زیرا پدر و مادر نزدیک ترین فرد به کودک محسوب می گردند. البته آن ها باید خود اقدام به آموزش کنند. در واقع باید مهارت های ضروری زندگی به طور کامل یاد گیرند. این آموزش ها بر روی کودک تاثیر فراوانی می گذارد. با آشنایی بیشتر با این آموزش ها می توان تاثیرات مثبتی را بر روی کودک خود بر جای گذاشت. در بسیاری از موارد می توان از یک مشاور متخصص و با تجربه بهره گرفت. فرزندان با یادگیری این آموزش ها در آینده زندگی مستقل و موفق دارند. والدین با آموزش دادن این موارد آینده فرزند خود را تامین می کنند. البته تجربه کودکان در مواجه با این مهارت ها بسیار بیشتر می شود.

ویژگی های کودک موفق در امر تحصیل چیست؟

ویژگی های کودک موفق در امر تحصیل چیست؟

تمام والدین در تمام جهان تمایل دارند که کودکان موفق تربیت کنند و کودکانشان در تمام امور زندگی مخصوصا در امر تحصیل بتوانند موفقیت های بزرگی کسب کنند. برخی از والدین تصور می کنند که برای داشتن فرزندی موفق باید حتما فرزندشان دارای ضریب هوشی بالایی باشد. اما بهتر است که این موضوع را به یاد داشته باشید که تمامی افرادی که از کودکی تلاش کردن را آموختن به افرادی تلاشکر و موفق در جامعه تبدیل شدند. در حالی که افراد با ضریب هوشی بالا که از کودکی راه و رسم موفقیت را یاد نگرفته باشند نمی توانند در بزرگسالی نیز پیشرفت زیادی کنند. در ادامه این مقاله قصد داریم درباره راهکارهایی که والدین و حتی سیستم های آموزشی لازم است انجام دهند تا در آینده نه تنها یک کودک موفق بلکه یک جامعه موفق داشته باشیم.

چگونه می توان با اوریگامی کودکان را خلاق کرد؟

چگونه می توان با اوریگامی کودکان را خلاق کرد؟

یکی از مهمترین مولفه در بسیاری از کودکان خلاقیت است که سبب شده بسیاری از کودکان مایل باشند که آن را پرورش بدهند. رشد و شکوفایی خلاقیت کودکان تا حد زیادی می تواند به مدیریت پدر و مادرها برگردد. بنابراین ما قصد داریم تا در این بخش شما را با تمامی روش های رشد خلاقیت در کودکان به وسیله اوریگامی آشنا نماییم. همانطور که میدانید اوریگامی یک بازی کاربردی با کاغذ است که می تواند توسط تا زدن کاغذ تبدیل به یک جسم سه بعدی بشود. بنابراین یادگیری و ساخت این سازه های سه بعدی توسط کاغذها می تواند تا حد زیادی بر روی خلاقیت کودکان تاثیر گذار باشد. بنابراین یکی از مهمترین راه ها این است که شما به عنوان پدر و مادرها تمامی روش های ساخت انواع اوریگامی ها را یاد گرفته باشید و آن ها را به کودکان خود آموزش بدهید. از دیگر ویژگی های مهم این بازی یا کاردستی این است که می تواند سبب شود که قدرت فکر کردن کودکان تا حد زیادی بالا برود.

بهترین سن برای یادگیری زبان دوم  چه سنی است؟

بهترین سن برای یادگیری زبان دوم چه سنی است؟

بسیاری از کودکان به صورت دو زبانه هستند و همین موضوع می تواند تاثیر بسیاری زیادی بر روی آن ها و روابط آن ها با بقیه افراد بگذارد. بنابراین کودکان در گام اول باید زبان مادری را یاد بگیرند، که زبان مادری می تواند زبان فارسی، ترکی، عربی، لری و کردی باشد و بقیه زبان ها به عنوان زبان دوم و حتی زبان سوم تلقی شوند. بنابراین شما می توانید به راحتی بعد از یادگیری زبان مادری به صورت کامل، زبان دوم را به کودکان خود آموزش بدهید. در بسیاری از موارد دیده شده که زبان انگلیسی می تواند به عنوان زبان دوم معرفی شود. بنابراین شما می توانید با تمرکز بر روی آن به راحتی زبان انگلیسی را نیز به کودکان خود آموزش بدهید. به طور کلی بسیاری از پژوهشگران می پندارند که سن 3 تا 4 سالگی می تواند سن مناسبی برای آموزش دادن به کودکان باشد. بنابراین شما می توانید در این سن به کودکان خود، دومین زبان را نیز یاد بدهید.

چرا کودکان پرخاشگری می کنند

چرا کودکان پرخاشگری می کنند

امروزه پرخاشگری در کودکان به دغدغه بسیاری از والدین شده است. این رفتار به صورت جسمی، عاطفی و تنش در فرزندان دیده می شود. پدر و مادر ها باید آموزش های خود در این زمینه را از سنین پایین آغاز کنند. این مورد موجب غلبه کودک در سن های کم می شود. البته در بعضی از محله ها به دلیل شرایط محیطی کودکان به صورت کاملا پرخاشگرانه تربیت می گردند. باید بتوان احساسات مختلف کودکان را به صورت قطعی کنترل کرد.

123468910انتها

انتخابگر پوسته