چگونه کودکان خود را به کتاب خواندن علاقمند کنیم؟

چگونه کودکان خود را به کتاب خواندن علاقمند کنیم؟

توجه به این نکته حائز اهمیت است که کودکان را از همان روزهای اول زندگی، با خواندن کتاب آشنا کنید. او را با سرگرم شدن با کتاب عادت دهید، هیچ وقت انتظار نداشته باشید یک کودک 2 ساله عاشق کتاب و مطالعه آن شود. او در این سن فقط تقلید می‌کند و رفتار شما و استفاده شما از کتاب و کتاب ‌خوانی را از نزدیک می ‌بیند، و به ‌مرور زمان برای شبیه سازی رفتارهایتان تلاش می‌کند. در ضمن برای خواندن کتاب، به هیچ عنوان زمان تعیین نکنید که چند نوبت در، روز باید یک کتاب را برای کودک روخوانی کنید، هر زمان کودک تمایل به شنیدن محتوای کتاب داشته باشد، برایش بخوانید و اگر، از شنیدن مطالب کتاب خودداری کرد پس آن را بلافاصله کنار بگذارید.

تأثیر نقاشی در رشد خلاقیت کودکان

تأثیر نقاشی در رشد خلاقیت کودکان

کودکان به صورت ذاتی به کشیدن نقاشی علاقه بسیار دارند. و نوع حس درونی خود را به‌ وسیله کشیدن شکل ‌های متفاوت به اشتراک می‌گذارند. نقاشی می‌تواند، به یک توانایی و تفریح زیبا برای آینده کودک تغییر یابد. یکی از مهمترین سرگرمی‌های دوران کودکی همین نقاشی کودکان می‌باشد. نقاشی کودکان، فعالیتی ارزشمند می‌باشد. و برای همه کودکان فرصتی برای نقاشی کشیدن فراهم کرده است، تا هر کودکی با کوچک ‌ترین امکانات آنچه در ذهن دارد را به تصویر بکشد. در این جا قلم به کودک در کشیدن خطوط و وصل کردن آنها به هم و تبدیل آن به نقاشی کمک بسیار می‌کند. در این مطلب تأثیر نقاشی در رشد خلاقیت کودکان مورد بررسی قرار می‌گیرد.

برنامه روزانه کودکان را چگونه تنظیم کنیم؟

برنامه روزانه کودکان را چگونه تنظیم کنیم؟

بیشتر افرادی که در جمع خانواده ‌هایی بزرگ و تربیت شدند که از ابتدا برای هر کارشان برنامه‌ای منظم داشتند، در بزرگسالی کمتر دچار مشکل شدند. چون هر کاری که انجام دادند، ابتدا از روی اصول و برنامه بوده و پیش رفته. این افراد از عهده‌ مسئولیت در، زندگی بیشتر بر می‌آیند، به نصبت افرادی که از ابتدا برنامه‌ای خاص در، زندگی نداشتند. درست زمانی که در اوج کودکی، ساختار ذهنی کودک، در حال شکل گیری بوده، والدین برنامه ‌ای منظم برای انجام کارها در خانه پیاده ساختند. و اعضای خانه بر طبق آن، در انجام کارها گام نهاده‌اند. این برنامه در آینده تأثیری مثبت در فرد به وجود می‌آورد و باعث می‌شود فردی منضبط در کار وبا مسئولیت بار آید. در این مطلب توجه شما عزیزان را به نکات درباره برنامه روزانه کودکان را چگونه تنظیم کنیم؟ جلب می‌نماییم. 

آیا موسیقی کودکان را با هوش‌تر می‌کند؟

آیا موسیقی کودکان را با هوش‌تر می‌کند؟

همه والدین علاقه دارند، تا کودکی نابغه و باهوش به اجتماع تحویل دهند. بعضی از والدین دائماً در تلاش هستند فرزندان خود را به کلاس‌های آموزشی بفرستند، تا استعداد ذاتی آنها بهتر شکوفا شود. اما در این بین، مطالعات نشان داده است که استفاده از ریتم موسیقی، در، رشد و شکوفایی و خلاقیت ذهنی کودک می‌تواند مؤثر باشد. براساس تحقیقات چندین ساله، دانشمندان به این نکته پی بردن که، کودکانی که به نواختن موسیقی می‌پردازند، نسبت به کودکانی که چنین مهارت و توانایی ندارند. در، درک و حل فصل مسائل و ریاضیات و خواندن موفق‌تر خواهند بود. در این مطلب توجه شما عزیزان را به بررسی درباره‌ی تأثیر موسیقی بر هوش کودکان جلب می‌نماییم.

اهمیت داشتن برنامه روزانه برای کودکان 3 تا 6 سال

اهمیت داشتن برنامه روزانه برای کودکان 3 تا 6 سال

بر طبق یک نظریه دانشمند قدیمی، در سنین بین 3 تا 6 سال، 2 صفت در کودک پایدار و تا آخر عمر با او همراه می‌شود 1- خلاقیت 2- احساس گناه. حتماً شنیده‌اید که کودکان بین سن 3 تا 6 سال، بسیار لج باز و تندخو می‌باشند و شما هر چه به آنها می‌گویید به حرف سخن شما گوش نمی‌دهند و بر عکس آن عمل می‌کنند. این سن برای کودک در واقع حساس‌ترین بازه سنی در تمام عمرش می‌باشد و نوعی قدرت نمایی و بزرگ نمایی جزو ویژگی او در این سن می‌باشد، کودک در تلاش است همه زندگی را به دست گیرد. کودک در این سن تمام اسباب بازی و هر آنچه دور و بر و اطراف خانه است را دست‌کاری می‌کند، علاقه دارد دنیای اطراف خود را به آن صورت که دوست دارد تغییرش دهد. فکر و رؤیا پردازی از جمله ویژگی این کودک است. در این مقاله توجه شما عزیزان را به ادامه مطالب درباره‌ی اهمیت داشتن برنامه روزانه برای کودکان 3 تا 6 سال جلب می‌نماییم پس با ما همراه شوید.

اهمیت آموزش و یادگیری هنر به کودک

اهمیت آموزش و یادگیری هنر به کودک

هنر یکی از پرکاربردی‌ترین، وسیله‌ های تعلیم و تربیت هر فردی در دنیای امروزی می‌باشد. آموزش و یادگیری هنر به کودکان از اهمیت زیادی برخوردار است. و تأثیرات فراوانی، در رشد و نمو و پیشرفت کودک، تنوع در خلاقیت و افزایش سطح سلامتی روحی و روانی در کودک است. هنرهای مختلفی از جمله نقاشی، شعر و داستان، موسیقی، صنایع دستی، هنر نمایشی هر کدام بدون تردید، در زیبا شناسی، ارتباط با طبیعت به افزایش توان درک کودکان و افزایش خلاقیت، در کودک سهم ویژه‌ای خواهند داشت. در این مطلب توجه شما عزیزان را به اهمیت آموزش و یادگیری هنر به کودک جلب می‌نماییم.

مهمترین نیازهای عاطفی کودکان

مهمترین نیازهای عاطفی کودکان

به اعتقاد، محققان مهمترین نیاز کودکان، در خانواده نیاز به مهر و محبت می‌باشد. اگر در خانواده ‌ای کمبود عاطفی از لحاظ احترام، مهر و محبت باشد، کودک در آینده دچار صدمات جبران‌ناپذیری می‌گردد. که با هیچ چیزی قابل جبران نیست. کودک باید حس کند، که مادر یا پدرش او را همیشه دوست دارند و او برایشان مهم است و دارای ارزش و احترام می‌باشد. کودک باید، در این خانواده حس آرامش و امنیت کند. به هیچ عنوان ترسی به او راه پیدا نکند. اگر حس ارزشمند بودن در کودک تقویت شود، در نتیجه از نظر عاطفی نیاز کودک برآورده شده است. 

آموزش چه مهارت‌هایی آینده کودک شما را تضمین می‌کند؟

آموزش چه مهارت‌هایی آینده کودک شما را تضمین می‌کند؟

هر روزی که می‌آید، متوجه خواهید شد که کودک شما در حال رشد و بزرگ شدن است. این فقط به معنی رشد از جنبه بعد فیزیکی و جسمی نیست، زیرا، او توانایی‌هایی را کسب می‌کند که قبل از آن از همه این ها بی بهره بوده است. که مجموع این عادت ‌ها به مرور در ایجاد شخصیت او مؤثر خواهد بود. ممکن است سال‌ها، گذشته است، و نتیجه عملکرد خود را در شخصیت فرزند دل بندتان مثبت و عالی دیده باشید و از این امر خشنود شوید. ممکن است هم نتیجه را اون جور که می‌خواستید نبوده باشد، و دلگیر شوید. به هر صورت شما به عنوان مسئول اصلی در شکل گیری شخصیت فرزند، پاسخگو هستید. شما هستید که باید مهارت‌های لازم را به او بیاموزید و از او فردی قوی در زندگی بسازید. در این مطلب درباره‌ی آموزش چه مهارت ‌هایی آینده کودک شما را تضمین می‌کند؟ می‌پردازیم. 

آموزش برنامه ریزی روزانه برای کودکان

آموزش برنامه ریزی روزانه برای کودکان

برنامه ریزی روزانه برای کودکان، از مهمترین روش تربیتی، برای کودکان است. که در اصل جز وظایف اصلی والدین می‌باشد. با این روش، فرزندان از همان دوران کودکی تا زمان بزرگسالی نظم و مسئولیت پذیری را در سرلوحه تمامی کارهایشان قرار می‌دهند. نکته ایی که در این جا، حائز اهمیت می‌باشد. این است که والدینی که خود در کارشان نظم و ترتیبی وجود ندارد، نباید انتظار داشت که در چنین خانواده ایی فرزندان با نظم تربیت شوند. به عنوان مثال وقتی ساعات غذا خوردن در، روز مشخص نیست، انتظاری از تربیت فرزند مسئولیت‌پذیر و منظم در آینده وجود ندارد.

با کتاب های روانشناسی کودکان آشنا شوید؟

با کتاب های روانشناسی کودکان آشنا شوید؟

اگر برای شما مهم است که فرزندتان تربیت درستی داشته باشد و به فردی موفق و دلسوز در جامعه تبدیل شود، پس دیگر لازم نیست لحظه ای درنگ کنید که خرید کتا بهی روان شناسی کودک برای شما از هر چیز دیگری واجب تر و مهم تر است. کتاب های مختلفی با موضوعات گوناگون و جذاب در زمینه روان شناسی کودک نوشته شده اند که می توانند در مسائل مختلفی مانند یک متخصص راهنمای والدین در تربیت فرزندان خود باشند. این کتاب ها علاوه بر اینکه به شما یاری می رسانند تا الگو و شیوه درستی برای تربیت فرزند خود طراحی یا انتخاب نمایید ، به شکل گیری ارتباطی درست و سازنده بین خانواده ها و فرزندان نیز کمک می کنند. در ادامه ی این مقاله منابع تربیتی مناسبی را برای شما آماده کرده ایم ، پس با ما همراه باشید.

با کودکان دیر آموز چگونه رفتار کنیم؟

با کودکان دیر آموز چگونه رفتار کنیم؟

منظور از کودک دیر آموز کودکی است که از توانایی یادگیری و درک محتوای تحصیلی و آموزشی را مانند هم سالان خود برخوردار است ولی در زمینه ی عمق و میزان کسب مهارت و یاد گیری در رده ی پایین تری نسبت به میانگین هم سالانش قرار می گیرد. کودک دیر آموز دارای بهره هوشی بین 70 تا 85 می باشد و به علت این که رشد ذهنی اش دیر تر از هم سالانش به تکامل می رسد، قادر نیست که مهارت حل مساله ی خود را مانند آنان بروز دهد و بنا براین نمرات سنجش هوش این کودکان معمولا بالاتر از آن است که این کودکان را در رده ی کودکان عقب مانده ی ذهنی قرار دهیم ولی این نمرات هم چنان از میانگین عادی نیز کم تر می باشد. این کودکان در ظاهر دارای مشکل نیستند و بنابراین تشخیص این موذد دشوار است.

چگونه ه کودکان 2تا 8 سال نظم بیاموزیم؟

چگونه ه کودکان 2تا 8 سال نظم بیاموزیم؟

یکی از مهم ترین بخش هایی که خانواده در تربیت فرزندان خود روی آن باید تاکید مستمری داشته باشند، منظم بودن فرزندان می باشد. فرزندان معمولا دوست ندارند نظم را رعایت کنند و از به هم ریختگی لذت می برند ولی بی نظمی و شلختگی فرزندان مورد قبول والدین نیست و در پی رفع این موضوع هستند. ممکن است روش هایی که والدین و دیگر اعضای خانواده برای منظم کردن کودکان خود به کار می برند، روش چندان درستی نباشد و در این صورت مشکلات بزرگتر خواهد شد و ممکن است باعث آسیبی جدی در تعاملات بین والدین و فرزندان نیز بشود. استفاد از روش های تربیتی ناصحیح برای منظم ساختن کودکان می تواند زمینه های مشکلات رفتاری را در کودکان تشدید نماید و باید برای ایجاد یک تربیت صحیح از متخصصین روان شناسی کودک بهره گرفت.

اولین567810121314انتها

انتخابگر پوسته